Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombati termékpróba és fotózás!

2015.03.08

Március 7.-én Szombaton tartottunk egy kis fotózást ahol kipróbálhattuk a Lora Beauty termékeit a "Professzionális" és a hétköznapi használat során. Szakembereink és laikusok is górcső alá vették a termékeket és azok használhatóságát.

Mint új szereplőnek a piacon fontos számunkra hogy olyan szolgáltatásokat és termékeket vegyünk fel a palettánkra amik megfelelnek az igényeknek és a trendeknek. Így kerültünk kapcsolatba többek közt a Lora beauty termékeivel is.

dscf9772.jpg

Több e-mail és telefonváltás után ( ami meglepően gördülékeny volt ellenben a nagyobb cégekkel történt egyeztetések után ) a  termékeket Kepes János a Lora beauty Operatív vezetője juttatta el hozzánk azzal az információval hogy ez a termékpalettájuk csak egy szűk részét képezi és igyekeztek úgy összeállítani a csomagot hogy azokat a termékeket tartalmazza amik az országban szinte bárhol könnyen beszerezhetőek bárki számára illetve megfelelnek a mi igényinknek is.

11024932_1401269103516144_636375605_o.jpg

A Lora termékeket sokan az olcsó termékekkel azonosítják, mi viszont nagyon kíváncsiak voltunk rá hogy vajon ez mennyire fedi a valóságot és hogy vajon megéri e a többszörösét kifizetni a "Nagy márkák" termékeiért. Mivel az esemény egy egész napot ölelt fel így jelen kis cikk csak a kivonatokat fogja tartalmazni és a konklúziót. Mivel az anyag ami készült elég terjedelmesre sikerült így azt részletekben fogjuk megosztani veletek. Jelen kis irományt tekintsétek csak amolyan kedvcsinálónak a későbbiekhez.

10936867_1013549185325567_1743959587_o.jpg

Beszélgetésünk hamar átterelődött a termékekre minőségére. ( későbbi írásunkban ezzel külön is fogunk foglalkozni)

A termékeket tartalmazó dobozt hamar elkezdtük kipakolni és csak nem akart kiürülni a doboz. A lányok egy kicsit karácsonyi hangulatba is kerültek látva hogy mi mindent kaptak kipróbálásra.

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg

A termékeket Takács Brigitta ( sminkes ), Varga Dorottya ( sminkes ), Icsó Krisztína ( műköröm építő ) véleményezte, mivel viszont kíváncsiak voltunk hogy "laikus" nem szakképzett felhasználók mire jutnak a termékekkel ezért még két vendég is próbára tette magát, a termékeket és fantáziáját.

ivett-montazs.jpg

Mivel nem az volt a célunk hogy szépítsük a valóságot hanem hogy megtaláljuk azokat a termékeket amikkel tudnánk dolgozni hosszú távon "Professzionális" szinten is, így nem profi modelleket hanem teljesen hétköznapi lányokat adtunk át "kísérleti nyúl" gyanánt a csapatunk tagjainak és olyan sminkeket készítettünk első körben amikkel bárki kimehet az utcára, elmehet dolgozni, szórakozni.

noemi-montazs.jpg

Ami elsőre feltűnt az volt hogy a színek helyesek, szóval amit látsz a tégelyben az is kerül fel az arcra, körömre. Nem nagyon találkoztunk olyannal hogy az adott smink színe, árnyalata megváltozott volna a felhelyezés után ezzel megbontva az elképzelést. Könnyű volt vele dolgozni és szórakoztató.....

niki-montazs.jpg

Igyekeztünk hibákat keresni és belekötni valamibe de ha ezt tettük volna akkor az inkább szőrszál hasogatás lett volna mint hiteles véleményalkotás ( pl.: lehetne a körömlakk ecsetének 10 szállal kevesebb a vastagsága, a négyszögletes dobozokat könnyebb rendezni mint a kerek tégelyeket ).

dscf9757.jpgdscf9753.jpg

Azért is külön pirospont jár a cégnek mert látszott rajtuk hogy ők tényleg odafigyelnek a vásárlói visszajelzésekre és igyekeznek rá reagálni is ezzel folyamatosan bővíteni és javítani a palettát. Ezt azért is emelem ki külön mert mint szalon nekünk nagyon fontos hogy követni tudjuk a trendeket és ki tudjuk szolgálni a hozzánk betérő vendégeket.

Csapatunk tagjaival összeülve meghoztuk a döntést...

dscf9728.jpg

-PRO:

-Minden igényt kielégítő termékkínálat

-Rendkívül jó Ár/Érték arány

-Működő kapcsolati rendszer

-Professzionális szinten is kielégítő minőség

-Kontra:

-Jelenleg kevésbé ismert márka

Ítéletünk:

ok.jpg

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Marián Viktória (e.v.)

1096 Budapest Haller utca 30

+36/30-507-32-46

m.wiki222@hotmail.com